Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Stephenie fojtatja az írást!! :)

  Három nappal ezelőtt vált hivatalossá, hogy a Lionsgate megvásárolta aSummit Entertainment-et 412.5 millió dollárért – a vétel okának szinte mindenki az Alkonyat sorozat sikerét jelölte meg. Az Alkonyat – Hajnalhasadás 2. része, ami egyben Stephanie Meyer könyvsorozatának lezárása is, idén novemberben kerül a mozikba, és már régóta megy a találgatás, vajon folytatódnak-e a hatalmas rajongóbázisra szert tett vámpírok és farkasemberek kalandjai.
Jon Feltheimer, a Lionsgate vezérigazgatója egy, a LA Times-nak adott interjúban sejtette a választ: “Nehezen tudom elképzelni, hogy egy filmet, ami 700 millió+ bevételt ért el, ne érje meg folytatni.” – mondta. “Ez egy lenyűgöző franchise, amivel remek munkát végeztek, és szinte abszolút nem csökkent iránta az érdeklődés. Szóval a rövid válaszom: remélem, igen” 
Egy magát megnevezni nem kívánó Lionsgate-es forrás sokat sejtetően annyit árult el, hogy a Summit-tal ellentétben az ő stúdiójuknak televíziós részlege is van, amiből arra következtethetünk, hogy tévésorozat formájában (is) képzelik a folytatást. Feltheimer erre a lehetőségre is válaszolt: “Nagyon örülnék neki”

 
 

 


Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 20556
Hónap: 72
Nap: 1